tag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post2159093371754745918..comments2024-01-15T11:15:36.740+01:00Comments on Mój dzień: Schab ze słoja Renatahttp://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-88466442736616083712015-12-05T22:56:43.963+01:002015-12-05T22:56:43.963+01:00Chyba spróbuję, bo tak apetycznie wygląda.Chyba spróbuję, bo tak apetycznie wygląda.Królowa Karohttps://www.blogger.com/profile/00291508119998179640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-12253494948364479922015-12-03T16:06:10.320+01:002015-12-03T16:06:10.320+01:00dzięki:)dzięki:)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-73380005446753933382015-12-03T16:05:36.707+01:002015-12-03T16:05:36.707+01:00rzeczywiście, peklowane mięsa mają specyficzny, py...rzeczywiście, peklowane mięsa mają specyficzny, pyszny smak:D<br />dziękuje za komentarz i witam na blogu :)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-26897057505697492912015-12-03T16:02:49.266+01:002015-12-03T16:02:49.266+01:00owszem:)owszem:)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-83511178268847136132015-12-03T16:02:11.018+01:002015-12-03T16:02:11.018+01:00fajnie że udało mi się :) fajnie że udało mi się :) Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-62089750303532881592015-12-03T15:21:33.749+01:002015-12-03T15:21:33.749+01:00smakowicesmakowiceAvreahttps://www.blogger.com/profile/05540233753257261259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-40362242487530484292015-12-03T08:03:11.975+01:002015-12-03T08:03:11.975+01:00Uwielbiamy peklowane mięska, bo mają niepowtarzaln...Uwielbiamy peklowane mięska, bo mają niepowtarzalny smak, zapach i wygląd a poza tym bardzo dobrze się przechowują:) Piękny i bardzo apetyczny:)<br />Pozdrawiamy:)Maminek kulinarnyhttps://www.blogger.com/profile/05707143780077130863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-35539575967290253212015-12-03T00:42:42.074+01:002015-12-03T00:42:42.074+01:00Pyszna, aromatyczna, "prawdziwa" wędlina...Pyszna, aromatyczna, "prawdziwa" wędlina :)domowacukierniaewy.blox.plhttps://www.blogger.com/profile/10825813395894777940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-22285155754467247922015-12-02T21:35:56.187+01:002015-12-02T21:35:56.187+01:00O proszę i tu mnie bardzo zaciekawiłaś :-) super p...O proszę i tu mnie bardzo zaciekawiłaś :-) super pomysł :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-82975391760546714602015-12-02T21:08:10.484+01:002015-12-02T21:08:10.484+01:00garnek do peklowania, jakiś specjalny ?
ja pekluję...garnek do peklowania, jakiś specjalny ?<br />ja pekluję w starym glinianym garnku :)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-78367886172539362422015-12-02T21:06:38.854+01:002015-12-02T21:06:38.854+01:00o kolejny super patent na siatkę:D
właśnie dlatego...o kolejny super patent na siatkę:D<br />właśnie dlatego że ją sie tak źle zakłada wolałam sznurować mięsa, teraz to już pestka - mogę działać dalej:D<br />uściski przesyłam:)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-28778347493548469862015-12-02T21:02:55.980+01:002015-12-02T21:02:55.980+01:00Krysiu masz całkowitą rację- mogą być w lodówce i ...Krysiu masz całkowitą rację- mogą być w lodówce i nic sie z nimi nie dzieje:)<br />dziękuje i również pozdrawiam :)Renatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-28659792487803637552015-12-02T20:28:06.786+01:002015-12-02T20:28:06.786+01:00Bardzo ciekawy przepis, ja mam garnek do peklowani...Bardzo ciekawy przepis, ja mam garnek do peklowania, dzięki za przypomnienie :)napiecykuhttp://napiecyku.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-88755634802927026982015-12-02T19:46:19.496+01:002015-12-02T19:46:19.496+01:00Ale schabik jak malowanie. :))
A tak na przyszłość...Ale schabik jak malowanie. :))<br />A tak na przyszłość przy wkładaniu do siatki mięsa świetnie sprawdza się śniadanówka. Taka śliska sztywna podkładka na stół. Robi się z niej coś na zwór tyty czyli taki lejek i wąskim końcem wkłada do siatki w szerszy wkłada się mięso i nawet nie wiesz kiedy wskoczy. Później kilka razy potrząsnąć i gotowe. A jeszcze lepiej siatkę na śniadanówce zmarszczyć a później obie razem do góry przeciągać po mięsie.<br />Uff a się napisałam. :)) Buziole Ela Dziurkowskahttps://www.blogger.com/profile/18144818097215277632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-13486029818042301652015-12-02T17:59:24.057+01:002015-12-02T17:59:24.057+01:00No właśnie, takie peklowane wędliny przynajmniej m...No właśnie, takie peklowane wędliny przynajmniej mogą poleżeć. I smaczniejsze i zdrowsze od tych ze sklepu. Fajny masz patent na zakładanie siatki na szynkę. Grunt to sobie dobrze poradzić. Pozdrawiam Cię cieplutko :)Krystyna Bonerhttps://www.blogger.com/profile/04430135731744195667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-1103588328314862502015-12-02T17:32:12.029+01:002015-12-02T17:32:12.029+01:00można, a nawet trzeba:Dmożna, a nawet trzeba:DRenatahttps://www.blogger.com/profile/16784347680426112677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1424232674635131231.post-50189605351712396702015-12-02T17:24:21.110+01:002015-12-02T17:24:21.110+01:00Na taką wędlinę to się można skusić bez wyrzutów s...Na taką wędlinę to się można skusić bez wyrzutów sumienia ;)Candy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.com